Geplaatst op 15 reacties

Hey allemaal! | Mededeling

Leuk dat je even de moeite neemt om dit berichtje te lezen.

Er gaan wat veranderingen komen de komende tijd, ik ben gestopt als Cricut Ambassador en daardoor zul je mij oa niet meer op de beurzen tegen komen bij de stand van Cricut. Maar wees niet getreurd ik ben niet weg, en blijf actief in de creatieve wereld! De kans is dus groot dat je mij nog steeds op een beurs tegen zult komen alleen dan op een andere plek 🙂

Even over deze website, de site blijft gewoon bestaan, al dan niet onder een andere naam omdat Cricut niet het enige creatieve is wat ik leuk vind om te doen.

Natuurlijk weten jullie al dat ik groot fan van mijn Epson Sublimatie printer ben, maar ook Stempelen, tekenen, mixed media en Lasercutters hebben mijn mijn hart al jaren gestolen. Deze hobby’s combineer ik vaak in allerlei projecten, en die laat ik jullie hier heel graag zien.

Ook mijn online workshops die zullen binnenkort terug te vinden zijn op deze website, alleen zullen het voor opgenomen workshops worden, die je onbeperkt kunt terug kijken. Je krijgt dan ook toegang tot mijn besloten Facebook groep als je wilt zodat je daar gewoon vragen kunt stellen.

Verder, hou vooral mijn site in de gaten, hier laat ik jullie weten wat voor leuks er nog komen gaat!

Liefs,
Tamara

15 gedachten over “Hey allemaal! | Mededeling

 1. Oh oké, hetiswatitis he😉. Fijn om toch bij je gesloten Fb te horen. Ik wacht je uitnodiging af.

  1. Blij dat je erbij bent 🙂

   1. Ooh wat leuk , volg je hart. En doe vooral dingen waar jij je goed bij voelt.
    Ga je graag volgen , ben zeer benieuwd wat er komen gaat.

    1. Dank je! Ga zeker leuke dingen blijven doen, oude dingen die ik weer ga oppakken, en nieuwe dingen die op mijn komen <3

 2. Ik volg je op de voet

 3. Jij bent een topper en volg jouw hart want je moet doen waar jij je prettig bij voelt. Het is toch niks mooiers om verschillende hobby’s te kunnen bundelen. En ik verheug mij al op jouw creativiteit met de lasercutter.

  1. Dank je!
   En wij komen snel weer een keertje bij winkel langs <3

 4. Zal je zeker gaan volgen.

 5. Ah wat zal ik je tips en instructies gaan missen!
  Ik sluit graag aan bij je Facebookgroep!

  Heel veel succes gewenst!

  1. Ik ben niet weg, enkel een rustpauze, en ga zeker terug komen, alleen geen idee nog in welke vorm 🙂

 6. Ik wens je heel veel creatief plezier in al jouw creativiteit. Ik blijf je volgen en kom je vast weer tegen.

  1. Ik ben er zeker van dat we elkaar gewoon tegen blijven komen! <3

 7. love the vw bug card. can’t go wrong with a vw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *