Geplaatst op 5 reacties

Lori Whitlock Creative Team April 2024 Blog Hop

Hello crafty friends! Welcome to the April 2024 blog hop. I am so happy that you are here for my first real Creative team post! I made this spring themed “Box Card Vintage Bug” (SVG & Silhouette) for my Mom. I made it for Mothers day, because she loves the Volkswagen Beetle! So for me this was the perfect card for her.

* Hallo Creatievelingen! Welkom bij de Lori Whitlock Blog Hop van April 2024. Ik ben zo blij dat je hier bent voor mijn allereerste CT project! Ik heb deze kaart in Lente stijl gemaakt voor mijn moeder omdat ze de Volkswagen Kever geweldig vind. Ze krijgt hem voor moederdag omdat de bloemen en de Kever voor mij de perfecte combinatie zijn voor haar.

For the car I used My favorite dotted paper and silver glitter cardstock from Doodlebug Design.
* Voor de auto heb ik mijn favoriete gestippelde papier en zilver glitter cardstock gebruikt van Doodlebug Design.

JOIN HERE

If you love the card as much as I do, you can purchase it now with a great discount!
* Als je de kaart ook zo leuk vind als ik, dan kun je hem nu met korting kopen!

The order this month is
* De volgorde deze maand:
Lori
Traci
Brandie
Ashley
Cathy
Chelsea
Sue
Noelene
Tamara (You are here now)

5 gedachten over “Lori Whitlock Creative Team April 2024 Blog Hop

  1. I love the cute box card.

    1. Aww Thank you, happy hopping! ❤️

  2. gotta love the bug! well done!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *