Geplaatst op Geef een reactie

Inspiratie | Foil Transfer Tool SPAM (sorry haha)

Een hele goedenavond!

Gister was de bekendmaking van Cricut!
Er is een nieuwe tool, geschikt voor alle Explore machines en de Maker!


Ik was een van de gelukkige die de tool in huis had al, en heb hieronder wat voorbeelden voor jullie staan!
Ik zet het filmpje van de Facebook live zo ook even op de site zodat jullie die ook kunnen bekijken.

De komende dagen, en vooral dit weekend 😀 Zal ik nog lekker aan de slag gaan met de Foil Transfer en jullie proberen te inspireren, aangezien jullie massaal met zn alle de tool gekocht hebben, zo ontzettend leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen en te horen op social media.

Ook zal ik de komende dagen zoveel mogelijk van de kaarten die ik als voorbeeld maak te delen op mijn site bij ” Cricut Bestanden ” Let wel op dat ik Cricut Access heb afgesloten, en als jij dat niet hebt kan het zijn dat je moet betalen voor je bestand.

Voor degene die de tool al besteld hebben, Heel veel succes met wachten ;0) en vooral heel veel plezier straks met testen, proberen en prachtige creaties maken!

Liefs,
Tamara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *