Geplaatst op 3 reacties

Shop in de spotlight | Handig Gemaakt

Hoi hoi….. * Ik ben Antoinette Lemans,

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 21 en 24. Mijn hobby’s zijn: bloemschikken, naaien, bakken, skiën, en natuurlijk heel veel knutselen. Ik ben 53 jaar en woonachtig in een klein dorpje Bingelrade ( Zuid-Limburg ) waar ik inmiddels 10 jaar een winkel en een webshop heb.

Mijn winkel heet Handig Gemaakt en de naam is ontstaan omdat ik 10 jaar geleden ben begonnen met van alles zelf te maken. Van verjaardags kronen, slingers, kussens, tafellopers tot hartjes en nog veel meer.
De winkel werd steeds groter en groeide uit tot een combinatie winkel van woonaccessoires, kado-artikelen en hobbymaterialen.

Tevens geef ik ook workshops in diverse thema’s. Voorjaar, Zomer, herfst, winter en niet te vergeten carnaval. ( wat bij ons uitbundig wordt gevierd ) Ieder seizoen veranderd mijn winkel in bijpassend thema. Handig Gemaakt is nu zelfs in de hobbymaterialen flink uitgegroeid waar je natuurlijk nu het gehele assortiment van cricut kunt vinden. Handig Gemaakt heeft een website: www.handiggemaakt.nl . ( de pagina van cricut is te vinden onder hobbymaterialen & cricut ) Tevens is er een FB-pagina waar iedereen vrij goed op de hoogte blijft van alle nieuwtjes https://www.facebook.com/Handiggemaakt De winkel heeft normaal vaste openingsdagen , maar i.v.m. met de corona perikelen zijn we op afspraak geopend, welk nu ook een groot voordeel heeft omdat we nu nog meer persoonlijke aandacht aan de klanten kunnen geven.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Cricut?
Ik ben zo’n 11 jaar geleden in ons eigen dorp ( omdat iemand een cricut had en workshops gaf in scrapbooking) in aanraking gekomen met cricut.

Welke machine heb je?
Ik heb nog de cricut expression ( welke werkt op cartridges ) , de cricut maker en de cricut joy

Waarom deze machines?
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik iets anders toen niet kon. En nu ben ik er super blij mee, want ik verneem van veel klanten dat ze de silhouette cameo verkopen en overgaan op cricut. En dat ze daar geen spijt van hebben.

Wat doe jij het liefste met je machine?
Ik heb geen voorkeur wat ik het liefste doe, ik zou eigenlijk veel meer willen doen. Maar als drukke onderneemster kom ik veel te weinig toe om voor mijzelf leuke dingen te maken. Ik ben zelf begonnen met scrapbooking, fotoprops maken, sjablonen maken en natuurlijk maken we opdrachten voor klanten.

Gebruik jij je machine wel eens samen met andere?
Ik gebruik de machine voor mijzelf, uitleg te geven aan mijn klanten en laten zien wat die kan. Mijn jongste dochter vindt het leuk om met de joy kaarten te maken.

Wat vind jij het leukste wat je gemaakt hebt?
Wat ik super leuk vind om te maken zijn tuin/woonposters. Ik bedruk ze niet met vinyl, maar maak sjablonen en de tekst wordt dan met een stift ingekleurd.

Heb jij nog een tip waarvan jij denkt “‘DIT” moeten mensen weten?
Voordat je zelf een cricut gaat aanschaffen overweeg eerst goed wat je ermee wilt gaan doen. Het is per slot van rekening geen pakje boter wat je koopt. Eenmaal aangeschaft dan krijg je er geen spijt van want je kunt er heel veel leuke en mooie dingen mee maken. Bij ons krijgt de klant altijd eerlijk advies, wordt altijd alles uitgelegd, de verschillen in de apparaten wordt uitgelegd. En aan de hand van wat de klant wilt worden de bijbehorende accessoires goed uitgelegd. Wij verkopen nooit om iets te verkopen maar staan voor zéér goede service en vooral eerlijkheid naar de klant. En de service gaat ook verder nadat de aankoop is gedaan. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Ik ben trots om cricut in het hobby assortiment te mogen hebben.

Bedankt voor Het voorstellen Antoinette.
Leuk om zo ook eens kennis met jou, en je shop te maken.

Wil jij met jouw shop ook in de spotlight? Stuur mij dan een mailtje op info@cricutambassador.nl , dan neem ik contact met je op.

Liefs,
Tamara

3 gedachten over “Shop in de spotlight | Handig Gemaakt

 1. Antoinette is een topper! Ze heeft inmiddels een groot assortiment voor de Cricut (Maker/Joy etc.). Ze staat altijd voor je klaar, ook met raad en daad! Heb je iets nodig en zij heeft het niet? Dan doet ze er alles aan om het zsm in huis te hebben! Ik ben blij met Handig Gemaakt in ons mooie Limburg en raad iedereen aan om eens te gaan shoppen!

 2. Antonintte heb ik gevonden via Google
  Ik wist niet wie ze was. Naar dat ik gebeld had. Dacht ik meteen wat een spontane rouw . Een maal in haar winkeltje. wist ze me alles tevertellen over de apparaten
  Zoals de joy en de cricut maker en de zelfde dag ging ik naar huis met de Cricut Maker . En heb een kleine stard paket er bij gekregen
  Naar nog geen week ging mijn machine raar doen. En ze heeft mij netjes geholpen ook nog samen gebeld om het oplossen.
  Nu heb ik een nieuwe en kan ik gaan kijken wat het apparaad kan.
  Alles kan je kopen bij haar zoals vinyl , flex in vele kleuren infusible ink ook matriaal om het opteplakken tassen, schorten, houten spulletjes, enz en heb je een cadoo nodig dan kan je bij Antointte ook terecht heel veel mogelijkheden iets temaken dan en wat voor mij ook belangrijk was dat het in de buurt is , 👍👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *